Ангел и Мойсей издават нов сингъл

След като обраха голяма част от важните призове на 359 Хип Хоп наградите и тези на Box TV, и изненадаха публиката на една от церемониите с иновативен пърформънс с импровизация на живо на специални контролери, Ангел и Моисей са готови да сюрпризират феновете си с нова, изключително добра идея. Техният нов проект се казва „Спомняй си” и освен с модерния нов звук, дело на музикалния продуцент на тандема – Васко Иванов „Dexter”, песента изненадва със схемата „две в едно“.

На финала на парчето „Спомняй си”, феновете на тандема ще чуят и част от съвсем различна песен, чиято премиера предстои. Верни на традицията всяка нова песен на Ангел и Моисей да има съвсем различно лице и звучене, двамата артисти отново влизат в неочакван контекст. Песента е лиричен и концептуален проект, в който те демонстрират както красотата и спецификата на своите вокали, така и усещането си за хармония и мелодика.
Музиката и аранжиментът са дело на човека с най-модерно звучащите бийтове – Васко Иванов “Dexter”, а текстът на песента идва директно от сърцата на Ангел и Моисей. За микса е отговорен Димитър Ганчев от Digital Plus Studio, а за мастера – Емил Бояджиев от Hit House Studio.
Неподражаемият разказвач в картинки Bashmotion за пореден път се включва с оригинални идеи и превръща песента „Спомняй си” в брилянтна аудио-визуална приказка. Концепцията на парчето и клипа са вдъхновени от сблъсъка на изкуството с реалноста.
За посланието на песента и видеото, двамата артисти споделят: „Много хора насочват енергията си и очакванията си към тези, които създават изкуство по същия начин, по който маскираните хора в клипа ни насочват фенерите си към танцуващата гимнастичка. Това не бива да плаши един артист, напротив трябва да го концентрира още повече върху това, което обича да прави. Трябва да се научим да отразяваме вниманието, интереса, любовта и омразата, която хората излъчват към нас и вместо да им се подчиняваме или да се страхуваме от тях – да ги трансформираме в креативна енергия.”