Проф. Лъчезар Филипов: Свидетелят, видял НЛО, е загубил спомени

„Ебола няма, но, сериозно, оказва се, че извънземни има.“ това каза Ани Цолова, представяйки участието на проф. Лъчезар Филипов от института за космически изследвания към БАН.

Крупен бизнесмен видял НЛО над Кремиковци, издирил професора и споделил единствено с него и съпругата си видяното. Предприемачът обещал да финансира следващата конференция. „Преди месец и половина той тръгва, кара колата си и изведнъж, близо до Кремиковци пред него застава един обект, който представлява огромна чиния с платинен цвят. На него му пада цигарата от устата и започва да гори върху панталона. Шокиращото за него е било, че само той е видял това, хората и колите около него не са реагирали”, разказа проф. Филипов.

Професорът заяви, че чинията не е имала прозорци. „В момента, в който обектът отлита, свидетелят казва, че част от времето му се губи. Той казва: „Аз видях как времето минава покрай мен“, допълни разказа Филипов. На него му се губят часове. Това го е шокирало.

„Има начини да се докаже, когато става дума за халюцинации“, каза проф. Филипов, коментирайки въпроса дали е възможно свидетелят да си е въобразил. /Труд/