5 холивудски знаменитости са скарани с хигиената

kalkanov_reklama2_small

5 холивудски знаменитости са скарани с хигиената

Първи в списъка е Робърт Патинсън. Още като погледнете звездата от вампирската сага „Здрач” ви става ясно, че той не мирише на рози. Робърт в миналото често си е признавал за лошата си хигиена, като най-често причина за нея той изтъква натоварената си програма. Веднъж в интервю за британски таблоид той сподели, че се преоблича „от време на време” и то защото „настъпва момент в който и аз не мога да търпя вонята си”.

Следва любимецът на жените Джони Деп. При всички тези мултимилионни продукции и публични събития в които участва е разбираемо, че Деп може би няма време да направи хигиената си пръв приоритет. От няколко негови познати обаче изтече информация, че Джони по принцип не е фен на душовете и може да кара дни без да се къпе. Нищо чудно, че ролята на немит пират му се удаде толкова добре.

Друго разочарование е Матю МакКонъхи. Предполагаме, че на жените ще им е трудно да гледат на него като на идол след като разберат, че той не е ползвал дезодорант от години. Той признава пред сп. Пийпъл, че „не иска да мирише като всички останали”. Като знаем страстта му към фитнеса и джогинга, по-добре да не си представяме как мирише Матю след физическите си занимания.

Време е в списъка да се появи и жена. Ито не само жена, а истинска красавица. Това е Мегън Фокс. Звездата от първите два филма „Трансформърс” е известна с лошите си навици, що се отнася до чистотата. В интервю за списание FHM Мегън коментира това, че често я спрягат като секс символ и държи да покаже, че е като нормалните хора и си има лоши навици. „С мен е ужасно да се живее. Аз не чистя. Дрехите ми се въргалят там, където ги сваля и хвърля. Забравям да пускам водата в тоалетната. Приятели често ми казват: „Мегън виж каква торта остави в тоалетната и не си пусна водата.” Мегън е една от най-секси актрисите в Холивуд, но определено е най-честната.

Последен и то за разочарование на женската аудитория е Брад Пит. Да се оправя с шестте деца, които Анджелина му оставя и едновременно да снима многомилионни филми по цял свят не е лесна задача. Това трябва да означава, че на Брад често не му стига времето за душ. Всъщност стана ясно, че по време на снимките на „Гадни копилета” той вонял толкова натрапчиво, че колегата му Илай Рот го научил как да ползва „бърз душ” – тоест да се изтрива под мишниците с бебешки мокри кърпички. Това сигурно помага да се намали вонята, но да се надяваме, че той от време на време ползва и сапун.