Холивудски модел създаде уникален кратък филм за Пловдив

Стефан Апостолов, фотосесия в Маями
Стефан Апостолов, фотосесия в Маями

Пловдивчанинът Стефан Апостолов, който работи като модел в Лос Анджелис направи за Пловдив това, което редица местни културтрегери не успяват, въпреки напъните си. В четириминутен клип Стефан разказа за Пловдив така, че всички американци видели филмчето казват, че искат да дойдат и да видят този уникален град. Стефан е възпитаник на Езиковата гимназия в Пловдив и е посветил филмчето си на преподавателката му по история Илиана Стойчева, която е починала в началото на годината. „Исках най-накрая да им покажа Пловдив по начина, по който го виждам аз – необикновен, събрал в себе си следи от цялата история на човечеството, кипящ от живот.“, казва Стефан в интервю за Media Cafe.

Исках най-накрая да им покажа Пловдив по начина, по който го виждам аз – необикновен, събрал в себе си следи от цялата история на човечеството, кипящ от живот.Прочети още на: http://www.dnes.bg/kino/2014/06/18/film-za-plovdiv-koito-kara-chujdencite-da-posetiat-grada.229365

1 comment

  1. Великолепна,заслужаваща овации работа.
    Това родолюбиво дело може да бъде многократно тиражирано и от други местни фактори,служебно отговарящи за пропагандиране,реклама и афиширане на ТОЗИ ,най-стар,жив град в Европа, 4 – в света по възраст,но все още жив.
    Трябва да се гордеем с Града си и благодарни, че сме се родили и живеем в този Велик Град – П Л О В Д И В !!!!!!!!!!.

Коментарите са изключени.