Появи се видео със Зейн Малик и Луис Томлинсън от One Direction в което пафкат марихуана

Днес бял свят видя клип в който членове на бой бандата One Direction се смеят и шегуват относно употребата на марихуана, докато очевидно си свиват джойнт и си го поделят.

Това се случва по време на латиноамериканския етап от световното им турне. Във видеото Луис Томлинсън казва зад кадър: „Ето ни и нас, напускаме Перу. Джойнтът вече е запален. Щастливи дни!”

Зейн пали цигара с марихуана
Луис, зад кадър показва джойнта

Видеото е заснето след концерта на групата пред 40 000 фена на националния стадион в столичата на Перу Лима на 27 април. В 15-минутния клип Луис първо си търси запалка след това запалва джойнта и го подава на Зейн Малик. От групата в джипа са само двамата, очевидно останалите членове Лиъм Пейн, Хари Стайлс и Найъл Хоран са в друго возило. Гледката на полицай на мотоциклет, част от ескорта, предизвиква вълнение у Зейн и Луис. След издухване на облак дим, Томлинсън даже се шегува: „Виж го тоя, той ни гледа и кво ли си мисли: Ооо, сигурен съм, че надушвам нелегална субстанция в колата.” Всъщност момчетата с право не са се притеснили, защото според закона в Перу притежанието на марихуана не се преследва когато е предназначено за лична консумация и не надхвърля осем грама.

Видеото ще шокира родителите на милионите фенове на групата, а и също може да развали плановете на продуцента Саймън Кауъл да се възползва от огромния успех постигнат в Щатите и да ги възкачи на върха със супер звезден статус. След гафа има вероятност момчетата да не ги допуснат в Америка, където през лятото им предстоят концерти, част от световното им турне. Досега момчетата поддържаха имидж на чистички и спретнати момчета и се въздържаха от гафове, каквито сполетяха Джъстин Бийбър например.