Графа закрива лятното си турне с мащабна продукция на Античния театър

Графа и екипът му от музиканти, беквокалисти и танцьори пристигат в Пловдив за грандиозно закриване на „Най-щастливото турне“ на лятото. Шоуто, което стремително премина през първите четири града – Стара Загора, Русе, Варна и Бургас, ще достигне и до магичната сцена на Античен театър – Пловдив с финалния концерт от поредицата. Началото е на 11-ти август, от 20.30 часа.

Още в надслова на „Най-щастливото турне“ е заложена идеята за неповторимостта на преживяването – как думите не са достатъчни да опишат емоцията, която изпитват посетителите на един концерт. Чрез фокуса си върху професионални музикални изпълнения, внимание към публиката и пълно себераздаване с останалите артисти на сцената, Графа цели атмосфера със заразяващо настроение, което да остави траен спомен у всеки един почитател.

Сетлистът на летния финал е базиран на програмата от концерта на Графа на Националния стадион „Васил Левски“ (30.09.2023) и пренася всички елементи от шоуто в градовете, в които гостува. Спонсорите на известния български изпълнител обещават концертите да бъдат реализирани с продукция на световно ниво.

Вечерта на 11-и август ще е специална със своя принос за опазването на града и природата ни чисти. Всички гости ще имат възможността да се включат в специална игра и да спечелят страхотни награди. Под банера на опазването на околната среда, „Най-щастливото турне“ е първото природосъобразно национално събитие. Официален партньор на концерта в Античния театър и неговата екологична кауза е и община Пловдив.

От организаторите Монте Мюзик съобщават, че билети за събитието все още са налични в мрежата на Eventim, касата пред Община Пловдив и касата на Античния театър. Деца до 4 години се допускат безплатно, без право на седящо място, а ученици и деца над 5-годишна възрастползват 50% отстъпка от редовната цена на билета.