Hills of Rock 2024: нова настилка и удобства за феновете във финалната карта

Почитателите на рок и хеви музиката ще се зарадват да научат, че за първи път площите пред основната сцена на фестивала Hills of Rock ще бъдат покрити със специална настилка, която да намали прахоотделянето – познат феномен за посетителите на Гребна база по време на концерт.

По желание на публиката, общината и организаторите са взели мерки и уверяват, че настилката е от материал, тестван на някои от най-големите световни музикални събития и издържа на до 90 часа екстремно натоварване, което би трябвало да обезпечи дори и най-лудите танци в дните на феста.

Очакват се над 20,000 фенове на суперзвездите КoЯn (25 юли), Bring Me The Horizon (26 юли) и Amon Amarth (27 юли), които да бетонират фестивала като най-значимото рок и метъл събитие в Града под тепетата.

HILLS OF ROCK 2024 официално отваря врати около 15:30 на 25-ти юли. Всеки ден, изпълненията на главна сцена ще продължават до 00:15. Концертите на останалите сцени ще траят до около 01:50. Основният вход (от ул. Владивосток) е за притежателите на тридневни билети, а този между кортовете и стадион „Пловдив“ – за тези с еднодневни. За новини: hillsofrock.com