МЕТРО започва онлайн доставки до Пловдив и Асеновград

Чрез своя партньор Kolichka.bg, онлайн магазинът на METРO България разширява дейността си отвъд границите на София. Услугата „Доставки на хранителни и нехранителни стоки към крайни клиенти“ вече е достъпна за потребители от Пловдив, Асеновград и Пазарджик, с което платформата осигурява възможност за пазаруване от дома на над 500 хиляди нови домакинства.

Работното време е съобразено с динамиката на ежедневието, като доставките в Пловдив се извършват всеки ден от 08:00 до 20:00 часа в часови интервали по избор на потребителя. Доставките стигат до клиента в рамките на 180 минути за поръчки над 90 лева, а таксата за доставка за поръчки на по-малка стойност започва от 1 лев за двучасов диапазон. Безплатна е всяка доставка, при която е избран 4-часов интервал.

Стратегическо партньорство и разнообразни продукти

„Благодарение на стратегическото си партньорство с METRO, Kolichka.bg разполага с богат избор от над 10 хиляди продукта на цени, конкурентни на местните търговци. Онлайн доставчикът предлага пълна гама от хранителни стоки, био и специализирани храни, козметика, домашни потреби, аксесоари и храни за домашни любимци.“

„Клиентите могат да поръчват разнообразие от артикули собствени марки на МЕТРО, като МETRO Chef, Аро, Fine Life, METRO Professional и др. както и месо, свежа риба и зеленчуци. Доставчиците на Kolichka.bg имат свободен достъп до щандовете и склада на METРO, като по този начин гарантират персонализиран избор и високо качество на покупката.“ – анонсираха от МЕТРО.