Лара Фабиан омагьоса пловдивската публика с незабравими изпълнения

След десетгодишно отсъствие от българска сцена, популярната белгийска певица Лара Фабиан гостува отново у нас. Тя избра Пловдив като част от световното си турне с два концерта в зала „Колодрум” на 26-ти и 27-ми април. Билетите и за двете дати бяха напълно разпродадени още в първите седмици след обявяването им.

Организацията на събитието беше на забележително ниво. Уникалните гласови данни на Лара Фабиан, примесени с професионалния саунд на музикалния й бенд и талантливите беквокалистки, спечелиха сърцата на пловдивчани. Публиката в препълнената зала се радваше на емоционалните изпълнения на популярната певица, чийто изключителен глас е с диапазон от три октави.

Лара изпя известните си хитове Je suis Malade, Immortelle, J’y crois encore, La Différence и Adagio, а залата се взриви от аплодисменти след невероятното й изпълнение на неостаряващия хит I Will Love Again. Феновете посрещнаха с дълги овации прочувствената интерпретация на Caruso, с която певицата напомни за италианските си корени.

Лара и групата й благодарят на феновете в зала Колодрум

Лара Фабиан омагьоса пловдивската публика не само с лиричния си глас и професионализъм, но и с емоционалните думи, с които разказваше за живота си. На бис, белгийската певицата изпя вечния си хит Je T’aime, благодари на български език и отправи въздушни целувки с много обич за всички в публиката.

Лара Софи Кейти Крокарт, по-известна със сценичното си име Лара Фабиан, е белгийско-канадска поп певица, текстописец и актриса. Родена е на 9 януари 1970 г. в Етербек, квартал на Брюксел. Тя е единственото дете на Пиер Крокарт, белгиец от фламандски произход и Мария Луиза Серио, италианка от Сицилия. Започва да пее, танцува и ходи на уроци по пиано от ранна възраст и получава официално музикално образование на осемгодишна възраст. Лара Фабиан е издала около 15 студийни албума и си е създала име на международно ниво. До края на 2011 г. е продала над 18 милиона копия по цял свят.