Билетите за концерта на Майкъл Болтън са почти изчерпани

С очаквания за най-вълшебния концерт за 2023-та година Майкъл Болтън ще стъпи на сцената на Античния театър на 10-и септември, от 20.00 часа. „Един непоправим романтик пристига в най-стария жив град в Европа, за да ни потопи в една друга реалност, изпълнена с очарование и нежност, която трябва да се види и преживее.“ – разказват организаторите.

Макар и почти разпродадени, билети за част от секторите все още могат да се открият на касите на Ивентим в цялата страна, в Пловдив на касата в ДК „Борис Христов, Билетен център пред Община Пловдив, в Туристически информационен център Римски стадион, каса на Античен театър, както и онлайн.

Майкъл Болтън е певец и композитор, носител на множество награди. Като изпълнител е продал повече от 65 милиона албума глобално и не спира да обикаля света, за да среща своята публика. В своята над 50-годишна забележителна кариера той има издадени 23 студийни албума и редица №1 хитове, които му носят 2 награди „Грами“ за най-добро поп мъжко вокално изпълнение (номиниран четири пъти), 6 Американски музикални награди и звезда на Холивудската алея на славата.

Като автор на песни той е спечелил над 24 награди BMI & ASCAP, включително за автор на песни на годината, 9 награди Million-Air и наградата Hitmakers от Залата на славата на авторите на песни. Сътрудничи си с музикални икони, които са вдъхновили собствената му кариера, като Лучано Павароти, Пласидо Доминго, Хосе Карерас, Рене Флеминг, Би Би Кинг, Боб Дилън и с певеца, оказал му най-голямо влияние – Рей Чарлз.

Концертът се осъществява с подкрепата на община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2023-та година.