Очевидната скрита истина за взаимоотношенията, Хули Леонис

ОЧЕВИДНАТА СКРИТА ИСТИНА ЗА ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА
Хули Леонис

Стр.    32
Цена: 15 лв.
ISBN:  978-954-2962-87-8

Добре дошли в Божествения цирк – там, където всеки среща Съдбата си.

Магичният свят на Хули Леонис ви предлага една книга шедьовър, която ще ви разкаже по неподправен начин очевидната скрита истина за взаимоотношенията. И ще ви даде инструментите за отговор на вечния „гадателски“ въпрос: „Ние пасваме ли си, един за друг ли сме?“ След като прочетете тези страници, вие ще знаете по категоричен начин дали е така.

Тук ще откриете кулминацията на очевидните скрити истини. Защото всичко, което сме научили за емоциите, за любовта и за секса, се преплита и надгражда на терена на взаимоотношенията. Това е крайната точка на дългия път към себе си.

Настоящата книга представлява своеобразен завършек на поредицата, отваряща пред нас необятното поле на очевидните скрити истини, които играят важна роля в живота ни. Тя е огледало, с което ще можете да надникнете във вътрешния си свят, да опознаете себе си като партньор и да разберете какви са правилните за вас взаимоотношения.

 Хули Леонис e един от най-популярните астролози в България, познат с дългогодишната си практика и със своя иновативен метод на работа. Специализира сферата на личните взаимоотношения, винаги актуална и важна тема в живота на всеки от нас: отношенията родители–дете, партньорските взаимоотношения, връзката на човека със самия себе си. Хули Леонис съчетава класическото астрологично познание с изследването на родовата енергия и пречупва тълкуванията си през сферата на психологията.

Автор е на книгите „Пътят на душата през зодиака“, „Луната – нашата истинска същност“, „Уроците на Сатурн“, „Ретроградните планети“, „Очевидната скрита истина за любовта“, „Очевидната скрита истина за емоциите“, „Преходът към себе си“, „Очевидната скрита истина за секса“, „Тайните на Марс“ и „Очевидната скрита истина за взаимоотношенията“,, издавани от  „Апостроф“.