Авторът на световния бестселър „Монахът, който продаде своето ферари“ Робин Шарма с нова завладяваща книга

Активирайте позитивността си. Максимизирайте продуктивността си. Служете на света

Над двайсет и пет години легендарният виртуоз по лидерство и елитно представяне Робин Шарма дискретно обучава титани от бизнеса, професионални спортни суперзвезди и елита от развлекателната индустрия на една революционна система, която помага на тези блестящи личности да превръщат най-големите си амбиции във всекидневни резултати.

Сега в Манифест на всекидневния герой – неговия шедьовър – този първооткривател дестилира най-добрите принципи, протоколи и тактики от своя учебен метод в една изключително ценна творба, която е отчасти плейбук за експлозивна продуктивност, отчасти наръчник за постигане на живот от световна класа и отчасти универсално ръководство за това как да станете духовен шампион от тежка категория, който ще издигне света.

На страниците на тази абсолютно уникална книга ще откриете:

– вътрешни прозрения за това как най-креативните, продуктивни и проспериращи хора на планетата възприемат върхови навици, организират дните си и оркестрират един все по-извисен живот

– мощни практики, с които да повишите енергията си, да усилите жизнеността си и да постигнете дълголетие, за да материализирате свободния си гений

– калибриран план за създаване на истински шедьоври, с които да станете лидер в своята област и да предизвикате възхищението на следващите поколения

– техники, базирани на невронауката, чрез които да превърнете неприятностите в победи, страховете в гориво и болките от миналото във всекидневен героизъм

– необикновена (и трудно спечелена) мъдрост, за да живеете по-пълно, да постигнете върховно спокойствие и да се радвате на духовната свобода, която създава красив живот.

Робин Шарма е световно уважаван хуманист, който над четвърт век се е посветил на това да помага на хората да реализират природните си дарби. Широко считан за един от най-добрите експерти по лидерство и лично съвършенство в света, сред клиентите му са прочути милиардери, легендарни професионални спортисти и много компании от списъка на Форчън 100.

Бестселърите му, оглавили класациите са, като Клуб 5 сутринта, Монахът, който продаде своето ферари, Лидерът, който нямаше титла и Наръчник по величие са се продали в милионни тиражи на над 92 езика и диалекта, което го прави един от най-четените съвременни писатели.

Робин Шарма е един е най-уважаваните експерти по лидерство в света. Той се е посветил на мисията да помогне на организациите да изграждат хора, които да бъдат лидери без титла, за да постигнат успех в този период на големи промени. Сред клиентите му са Microsoft, GE, FedEx, Nike, НАСА, Университетът Йейл и Организацията на младите президенти.

Книгите на Шарма, като Монахът, който продаде своето ферари и Наръчник по величие, са в списъка на бестселърите в целия свят и са се продали в милионен тираж на повече от седемдесет езика. Те са любимо четиво на рок звезди, кралски особи и корпоративни директори. Шарма е и съосновател на 960vets.com, иновативен онлайн ресурс, който помага на американските ветерани от войната да се реинтегрират в цивилния живот.

За да прочетете популярния блог на Шарма и да свалите безплатна аудио програма за това как да бъдете лидер без титла, посетете robinsharma.com .

Авторът дарява част от приходите си от тази книга на Фондацията за деца „Робин Шарма“.

m.filibe.com