Свързване, Лиз Грийн

СВЪРЗВАНЕ
Лиз Грийн

Стр.   304
Цена: 17 лв.
ISBN: 978-619-7216-33-2

Доктор Лиз Грийн използва основни астрологически концепции символично и практично в рамката на юнгианската психология, за да покаже пътищата, по които хората се свързват едни с други и на съзнателно, и на подсъзнателно равнище.

Книгата е оригинален, напредничав, изпълнен с информация, предизвикателен и добре организиран труд. На страниците й не са описани структури на „нормално“ и „анормално“, a има голяма доза уважение към многото разлики между човешките същества.

За повечето читатели книгата буквално ще „отваря очите“. Успешното сливане на астрология и психология ще е прозрение за много консултанти, тъй като авторката е първопроходец в това дело.

Книгата е настолна за всички, които се интересуват от юнгианството, трансперсоналното и психологическите движения след Маслов, макар авторката да подчертава, че е писана за всички хора навсякъде по света, които искат да повече да осъзнават самите себе си и своите връзки.

 

Езикът на подсъзнанието

Планетната карта на индивидуалния потенциал

Въздух, вода, земя, огън: психологическите типове

Красавицата и звярът: за сянката във всеки от нас

Вътрешният партньор: архетипните фигури на анимата и анимуса

Сексуалният живот на душата

Родителските образи в душата

Безпогрешният вътрешен часовник

Циклите на Сатурн и Уран

Време и вътрешно/външно проявление на транзитите и прогресиите

„Ако прочетете само една астрологическа книга тази година, нека да е „Свързване“ на Лиз Грийн…“

Horoscope Magazine

„…изпълнена с мисъл, научна книга, която обединява дълбините на юнгианската психология с вековната наука на астрологията, за да даде свежи прозрения за самите нас и връзките ни.“

Psychology Today