Истинското лице на Бийонсе е далеч от перфектното

Неретуширани снимки от фотосесия на певицата за L’Oreal  изтекоха в интернет

Повече от 200 неретуширани снимки на певицата Бийонсе от рекламната кампания на козметичния гигант L’Oreal бяха публикувани в сайт с идеята да покажат на феновете й, че и тя има недостатъци.
Оказа се, че 33-годишната звезда, известна с хита си Flawless /“Безупречна“/ има грапава и пъпчива кожа, въпреки обилно нанесения фон дьо тен, преди да заиграе фотошопа. Бийонсе все още не е коментирала снимките, които бяха свалени от сайта съвсем скоро след като бяха постнати. Фотосите от сесията, останали неизбрани явно са за рекламите на боята за коса Feria и козметичната серия Infallible /боя за коса, червила и фон дьо тен/ на L’Oreal. Въпреки краткото време за което снимките бяха в сайта, доста фенове успяха да ги видят и да постнат коментарите си в туитър. Не липсваха и злостни като „Тя изглежда като пушачка“. Това не е първият път, в който L’Oreal става обект на критика заради прекалена намеса с фотошопа върху снимки на Бийонсе. През 2008 г.  компанията бе обвинена, че на снимките за рекламата на Feria е избелила кожата на певицата. През май 2013 г. пък компанията за облекло H&M се опита да ретушира снимки на фигурата на певицата.

Преди и след фотошопа

Когато тя разбрала, че снимките ще минат радикално третиране с фотошопа, побесняла, че ще променят истинската й фигура. „Тя е истинска дива и беше разярена от такава подигравка. Колегите от екипа отказаха да одобрят снимките и от H&M бяха принудени да ползват оригиналите“, сподели тогава нейна асистентка в британския в. „Сън“.