11-годишно момче и мъж на възраст около 40 години са открити мъртви в изоставена постройка в района между Равда и Несебър

11-годишно момче и мъж на възраст около 40 години са открити мъртви тази сутрин в изоставена постройка в района между Равда и Несебър.

БГНЕС

Сигналът в полицията е подаден от майката на детето. Първоначалната информация обобщава говорителят на Областната дирекция на МВР Бургас Цветелина Рандева:

Местопроизшествието е изоставена постройка, която е разположена в землището на село Равда, община Несебър и е обитавана от семейство клошари. Те снощи са си легнали, но сутринта жената се е събудила и е констатирала, че 11-годишното й дете, момченце, и мъжът, с който живее на семейни начала, нямат признаци за живот. По първоначална информация няма видими следи от насилие. Възможно е да се касае за измръзване или за хранително отравяне, като се има предвид начина на живот на семейството. Това със сигурност ще бъде установено след приключване на аутопсията, която ще се проведе в Катедра по съдебна медицина в Бургаската болница.

Огледът на местопроизшествието все още не е започнал. Изчаква се пристигането на съдебен лекар, който да се включи в следствения екип. /БНР/