Неофициално – Димитър Стоянов е застрелян от двама убийци?

Продължава разследването  на снощното убийство в Пловдив,  когато  край  дома си  пред хотел до стадион “Лаута”  бе застрелян известният състезател по бойни спортове Димитър Стоянов, познат с прозвището Митко Лудия.  38-годишният пловдивчанин почина в линейката на път за болницата. 

polispl

В момента криминалистите работят по горещи следи, разпитват се очевидци,  които са станали свидетели на стрелбата.  Мъжът е прострелян най-малко два пъти с голямокалибрена пушка. По неофициална информация убиецът е имал съучастник.

Късно снощи  в покрайнините на парка Лаута бе открит опожарен автомобил Ауди, който най-вероятно е използван  за измъкване от местопрестъплението, след което, ро неофициална информация убийците са избягали с друга кола.

Димитър Стоянов  бе женен за манекенката Роси Черногорова, с която имат две малки деца. След напускането  на активния спорт,  той  се захваща с бизнес – притежава заложна къща, твърди се също, че е занимавал с лихварство. Осввен това Димитър Стоянов  бе зам.-шеф на федерацията по „Шу-ту“.

Случаят е поет от прокуратурата, откъдето заявиха, че засега не се предвиждат изявления, тъй като не е приключила работата на местопрестъплението.  /BNR/