Убиха началника на кабинета на кмета на Пазарджик Татяна Стоянова

Началникът на кабинета на кмета на Пазарджик Тодор Попов – Татяна Стоянова, бе простреляна смъртоносно с два куршума в тила, пред дома й. 

Работи се по всички версии за убийството на началника на кабинета на кмета на Пазарджик

Според една от версиите, убийството е планирано, като се предполага, че преди това жената е била следена. На мястото на трагедията тече втори оглед.

Общината в Пазарджик се управлява тоталитарно. Въпреки това в този случай става дума за обществени поръчки, публично-частно партньорство. Имам впечатление и го казвам неслучайно. Всички знаят за какво става дума. Това каза пред Нова тв ген. Атанас Атанасов, председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в Народното събрание.

„Преди 2 месеца при мен пристигна сигнал за една много тежка обвързаност между представители на МВР и вътрешна власт, за тежко кадруване и тежки корупционни обвързаности, които мачкат бизнеса. Сигналът беше подписан от конкретен човек. Става дума за случай като „Белведере“, но на местна почва. Този сигнал го пратих в прокуратурата“, заяви Атанасов.

„Трябва да проверя в деловодството на комисията, за да видя как се е развил хода на сигналът“, каза още ген. Атанасов.

Вероятно към обяд МВР – Пазарджик ще даде специален брифинг под ръководството на Окръжната прокоратура с повече информация за убийството на Татяна Стоянова. Засега се разглеждат всички версии.

Това каза за предаването „Преди всички“ по „Хоризонт“ министърът на вътрешните работи Веселин Вучков. В МВР нямат информация да са отправяни заплахи към шефа на политическия кабинет на кмета на Пазарджик. /БНР/