Регистърът, Шанън Стокър

registry_cover_for_web

РЕГИСТЪРЪТ
Шанън Стокър

Стр.   344
Цена: 14.90 лв.
ISBN:  978-619-711-505-5

Свободата е най-голямото престъпление.

Добре дошли в един безопасен и сигурен нов свят, където красотата се купува и продава, а свободата е най-тежкото престъпление.
В Америка след катастрофични събития… На може би сто-двеста години от днес… В регистъра се вписват всички момичета, навършили осемнайсет години. В профил и фас. После върви търг – който предложи най-много пари, взима хубавото момиче за жена.
Момчетата не могат да се предлагат на търг – и не носят пари – и семействата обикновено ги изхвърлят на улицата отрано. Но на осемнайсет те постъпват в армията, където могат да научат разни умения и ако не умрат в сражения за родината, може да станат богати и да си купят съпруга (от Регистъра).
Регистърът спасява страната от колапс, но стабилността си има цена.
Красивата Мия Мориси е почти осемнайсетгодишна и очаква с вълнение да бъде предложена на търг. Но предупреждението от по-голямата ѝ омъжена сестра повдига опасни въпроси. И сега, вместо да изчака наддаването, Мия решава да избяга в Мексико – и да бъде свободна. Мия иска единствено да е господар на съдбата си – смел и опасен избор, който ще я превърне в държавен враг, преследван от всемогъщи правителствени агенти, безмилостни ловци на глави и богат и коварен мъж, твърдо решен да я притежава… мъж, който няма да спре пред нищо, за да си я върне.