Желание за истина, Сесилия Атиа

Sesiliya-jelanie_za_istina

ЖЕЛАНИЕ ЗА ИСТИНА
Сесилия Атиа

стр.:   304
цена: 14,95 лв.
ISBN: 978-954-26-1384-8

Бившата Първа дама на Франция, откровено за живота си!

За пръв път Сесилия Атиа споделя с читателите истината за своя живот. От щастливото детство и изпълнената с несигурност младост до първия си брак с телевизионния водещ Жак Мартен. За срещата си с бъдещия президент на Франция – Никола Саркози, влюбването им и съвместния им живот в Елисейския дворец. Благодарение на неговата безгранична амбиция, себеотдаденост и увереност Сесилия се научава да вярва в себе си.
Бившата Първа дама на Франция открито разказва и за решението си да се раздели с влиятелния политик, за да се омъжи за бизнесмена Ришар Атиа.
Истинската Сесилия – решителна и борбена, ръководена от стремежа към справедливост – коренно се различава от налагания от медиите образ. Тя проявява изключителна воля и неотстъпчивост при преговорите с полковник Кадафи. Благодарение на нея петте несправедливо осъдени на смърт български медицински сестри и палестинският лекар са спасени. Сесилия определя това събитие като най-разтърсващото в живота си, помогнало ѝ да открие истинското си призвание: да помага на онеправданите