Най-малкият дилър на марихуана в Пловдив е на 5 години!

Най-малкият дилър на марихуана в Пловдив е на 5 години и живее в квартал Столипиново. Това показва проучване на американска агенция за продажбата на дрога сред непълнолетните.

И ако хлапето от  гетото поставя своеобразен рекорд, масово учениците от средния курс стават пласьори в училищата, в които самите те учат. Това е  удобно, защото хлапетата са близо до връстниците си, които искат да си купят трева.

Другата причина е, че  носят по-малка наказателна  отговорност,  а и самите те пушат трева и като ги хванат, може да се представи, че е за лична употреба. Учениците печелят по 20 лева на ден плюс бонус безплатна трева, знаят и кварталните полицаи. Идеята за зарибяване на тийнейджъри от елитните училища дошла в главата на дилър от по-високите етажи на ъндърграунда, след като се уверил колко масово учениците купуват трева. Ако някой от тях организира в дома на родителите или на вилата купон, тогава оставя поне петдесетачка за цигарите.

В зависимост от качеството единична бройка може да струва 1 – 1,20 лева. За хероин хлапетата са готови да се изръсят и повече. Най-скъпо, но сравнително рядко тийнейджърите купуват кока. Обикновено за нея има ВИП клиенти, които си позволяват стоката най-често преди купон в дискотека. Когато вземам кока, се чувствам като бог, мога да изпия и бутилка уиски и да съм готов за още подвизи, споделя тийнейджър от Английската гимназия. /Марица/