Екипът на Нощта гостува в „Молескин“ на 26 септември от 17 часа

В началото на септември Пловдив имаше много поводи за празници и предаването „Молескин“ продължава да чества добрите поводи. 

След като миналата седмица на гости беше артистичният екип на „Пловдив 2019“, който донесе на града титлата „Европейска столица на културата“, тази седмица предаването ще предложи цял един брой, посветен на десетото юбилейно издание на Нощ на музеите и галериите Пловдив, което се проведе на 12 и 13 септември на над 80 локации и включи над 120 събития. В него различни „нощни“ хора ще представят по една своя любима песен.

Сред гостите в предаването са хора от екипа на Нощта – Виктор Янков (директор), Веселина Сариева (създател), Станислава Груева (координатор), Красимир Добрев (социални мрежи), както и някои от участниците и най-верните фенове на Нощта като Даниел Ненчев, Еми Барух,  Стоян Рудов и други.

Слушайте предаването „Молескин“ в днес от 17 часа и ще чуете не само много хубава музика, но и ще можете да си припомните отново хубавата емоция от Нощта на музеите и галериите. /BNR/