Варненка наръга 4 пъти с нож бившия си съпруг

45-годишна жена уби с нож бившия си съпруг след пиянски скандал. 61-годишният Михаил от Варна бил открит мъртъв с 4 прободни рани в дома на екссъпругата си. Кървавата драма се разиграла на 12 септември вечерта в жилището, намиращо се на улица „Петър Райчев“ във варненския квартал Левски. Жената живеела с 11-годишния си син и кучето си в съседния вход „Д“ на блок 3. Апартаментът на първия етаж, в който се е разиграла драмата, бил наскоро купен, след като възрастната собственичка починала.

В деня на убийството мъжът бил от сутринта в него с бившата си съпруга Карина, разказват съседи, които забелязали двойката да си говори на чашка на терасата му. Загадъчното в случая е, че за инцидента съобщила не 45-годишната извършителка, а мъжки глас. Според съседите обаче Карина водела спокоен и безгрижен живот и не общувала с никого освен с бившия си съпруг. През цялото време докато двамата са били в апартамента, 11-годишното момче от брака на разведената двойка, било навън. За негово щастие детето не станало свидетел на ужасната драма. В момента детето е прибрано при близки на семейството. От Варненската окръжна прокуратура заявиха, че срещу Карина е повдигнато обвинение, но не потвърдиха, че е направила самопризнания за убийството на 61-годишния Михаил.

За Карина съседите разказват, че преди около 7 години я сполетяло нещастие, от което внезапно забогатяла. Според една от съседките дъщеря й работела в чужбина и загинала при автомобилна катастрофа, а майката получила парите, като обезщетение от застраховка.

Често я виждали да се налива с шише водка в ръка и я чували да крещи из дома си. Според окръжния прокурор Владимир Чавдаров е възможно мярката за неотклонение на Карина, която е в ареста за 72 часа, да бъде разгледана от Варненския окръжен съд в понеделник./Monitor/