Астродиагностика.Ръководство за лекуване, Макс Хайндел, Аугуста Фос Хайндел

Astrodiagnostika_front

АСТРОДИАГНОСТИКА. РЪКОВОДСТВО ЗА ЛЕКУВАНЕ
Макс Хайндел, Аугуста Фос Хайндел

Стр.   320
Цена: 15 лв.
ISBN:  978-8610-99-5

Астродиагностиката е науката и изкуството за получаване на научно познание относно болестта и причините за нея, както са показвани от планетите, и относно преодоляването на заболяването.
Тази книга е резултат от трийсетте години, посветени от Макс Хайндел и Аугуста Фос Хайндел на изследването и изучаването на астрологията и астродиагностиката, и прилагането им на практика в лечебното отделение на Розенкройцерското Братство в Оушънсайд, Калифорния.
Авторите на този том са разполагали с възможности, които малцина други писатели по темата са имали. Розенкройцерското Братство, чиито учредители са те, разполага с много успешно лечебно отделение. Описание на използвания в този отдел метод може да се намери в книгата. Всеки един от хилядите пациенти, които са писали за лечение от основаването на клиничната практика, изпраща данни, описващи болестта, от която страда, нейните симптоми и особености, лекарската диагноза и т.н. Тази информация е внимателно сравнявана с хороскопа на пациента и е провеждано подробно проучване и на двете. Най-впечатляващите, както и типичните случаи, са използвани и като месечни уроци за езотеричните студенти на Братството. Най-доброто от същата медицинска практика е избрано за отпечатване в тази книга.