Брад Пит и Анджелина Джоли най-после се ожениха

Най-обсъжданата холивудска двойка най-после официално сключи брак. Двамата са се венчали миналия уикенд във Франция в присъствието на шестте си деца, потвърди говорител на двойката. Брад /50 г./ и Анджелина /39 г./ пристигнаха в Ница в събота за тайната церемония, за която се счита, че се е провела в Шато Миравал, имението, което двамата купиха през 2011 г. Според слуховете, Анджелина е минала по алеята придружена от синовете си Мадокс и Пакс, дъщерите Захара и Вивиан са хвърляли цветя, а Шайло и Нокс са носили пръстените. За сега няма информация дали родителите на Брад и бащата на Анджелина актьорът Джон Войт са присъствали.

Брад Пит вече си носи венчалния пръстен

След кратък престой на семейството в Ница, в сряда Брад и Анджелина се отправиха за Малта, където ще се снимат във филма „Край морето”, който трябва да излезе през 2016 г. Сценарист и режисьор ще бъде Анджелина и това ще бъде вторият филм, в който двамата ще си партнират след „Г-н и г-жа Смит”. Засега липсват подробности около проекта, но Холиууд Рипортър твърди, че двамата ще играят съпруг и съпруга.
Бракът на Пит с Анджелина е втори за него, след като бе женен за Дженифър Анистън в продължение на пет години. На Анджелина й е за трети път, като преди това бе омъжена за актьора Джони Лий Милър, а после за Били Боб Торнтън.