Психолог: Нападението с боя е тотална инфантилност

„Да се държи 28-годишен мъж като третокласник на зелено училище и да не осъзнава какви ще са последствията от органичната боя, това е тотална инфантилност, нехарактерна за възрастта”. Това заяви в предаването „Събуди се” психологът Ани Владимирова.

Тя и юристът Иван Сотиров коментираха постъпката на младеж, който заля с акрилна боя бившата си приятелка, а след това качи клипа в интернет. Целта му била да я унижи публично заради нейни изневери.

„Той се изживява малко като правораздавателна институция. Има нещо недорасло в него”, коментира Иван Сотиров. Според него това поведение е продукт на възпитанието.

„Лекомислената и случайна смяна на сексуалните партньори води до определени поражения в психиката, станаха може би по себични младите”, заяви журналистът.

Според психолога Ани Владимирова и поведението на момичето не е изолиран случай.

„Появи се ново понятие за човек, който поддържа 5-6 връзки, докато си избере, коя му е най-изгодна. Много млади хора имат такъв тип поведение, като така си въобразяват, че могат да направят най-добрият избор на партньор”, обясни психологът. /Darik/