Откриха убит варненски бизнесмен на столичен булевард

В столицата е бил застрелян варненският бизнесмен Борислав Манджуков, предаде БНР. Убийството е станало малко преди 20:00 часа на столичния булевард „България” в близост до Околовръстното шосе. Към този момент районът остава отцепен от полицията.

Сигналът за инцидента е подаден от граждани, живеещи в близост до мястото на инцидента. Екип на Спешна помощ е установил смъртта на 39-годишния мъж, но на момента на пристигане не са установили каква е причината на смъртта – огнестрелна рана или наръгване с нож. По-късно са пристигнали криминалисти, които са установили, че мъжът е загинал от прострелване.

По неофициална информация името на бизнесмена Борислав Манджуков се свързва с една от операциите на бившето ръководство на МВР и бившия вътрешен министър Цветан Цветанов. Борислав Манджуков преди години попадна в рамките на операцията „Цигараджиите” във Варна. Борислав Манджуков има няколко криминални регистрации, една от тях е за контрабанда на цигари.Столичната полиция продължава да издирва извършителите и да изяснява случая.
Очаквайте подробности.