Актьорът Роб Лоу пропуснал да забие Мадона на младини

Холивудският актьор Роб Лоу е водил доста див живот на младини и той не скри това в излязлата през 2011 година автобиографична книга „Неща, които споделям само с приятели”. Оказва се обаче, че той  има още какво да разкаже.
В новата си книга „Любовен живот” той пише как веднъж е имал шанса да забие Мадона и как го е пропуснал. 20-годишният тогава Роб бил на концерт на материалното момиче в Лос Анджелис и очаквано бил заинтригуван от певицата. Роб уточнява, че всъщност Мадона е направила първата стъпка/ не е чудно след като доста жени помнят как той изглеждаше на младини, а и сега доста се чудят на начина по който изглежда въпреки, че ще чукне 50 години на 17 март./

И Мадона и Роб Лоу изглеждат перфектно за годините си

 

„Тя беше сладка и млада и не беше обвързана, аз седнах на първия ред…за мен беше откритие, пише Лоу, „Мадона иска да те види зад кулиисите, каза ми охранителят, след като концертът свърши.” Дотук добре. „Тя имаше безупречна кожа и очи, които крият тайни…тя ме попита какво работя в момента и аз й разказах за филма „Огньовете на св. Елмо”, снимките на който тъкмо бях привършил. Играя лошото момче, казах. Мадона се засмя. Изглеждаше че си падна по това. /През 1985 г. Мадона се омъжи за лошото момче на Холивуд Шон Пен/.

Няколко месеца по-късно Роб и Мадона имали среща в нощния клуб Паладиум в Холивуд. Те седяли във ВИП зоната и говорели за това какво ще правят после, когато Мадона решила, че е време за танци. Роб си спомня, че казал че ще я чака в сепарето, а тя му отвърнала: Седи си сам тук” и се запътила към тълпата. „Ти си луда”, казах аз неубедено. „Не, не съм”, казала тя… „Просто няма да позволя на успеха и известността да ми прецакат забавлението.”

И това трябва да бъде урок към всички: Когато Мадона ти предлага да се забавлявате, трябва да кажеш „Да”.

Книгата на Роб Лоу „Любовен живот” излиза по книжарниците в Щатите на 8 април.