Списъкът на Линдзи Лохан с нейните 36 знаменити любовници

Скандалната актриса Линдзи Лохан отново разтърси Холивуд, този път със списък знаменитости, които са били нейни любовници. Според новото издание на сп. In Touch, тя направила списъка по време на напиване с приятелки в Бевърли Хилс хотел на 30 януари миналата година. Според неназован източник, Линдзи пишела имената, а приятелките й се кикотели и се подигравали на звездите от шоубизнеса. „Това беше нейният списък със завоевания. Тя се опитваше да впечатли приятелките си, след това захвърли листа настрани.”

Списанието публикува факсимиле на листа с имената, доста от които са замъглени допълнително по юридически причини, защото са на мъже, които имат семейства. Списанието уточнява, че списъкът може да „разтърси до основи доста холивудски двойки”. Кои са щастливците?


Хоакин Финикс – през 2006 имаше слухове според които двамата ходят. Новината тогава дойде от несигурен източник и не предизвика внимание. После през 2010 г. двамата бяха забелязани да купонясват заедно в клуб Воайор.
Лукас Хаас – През 2009 Линдзи купонясвала с Леонардо ДиКаприо и неговият най-добър приятел Лукас Хаас пак в клуб Воайор. После продължили купона в дома на Лео. Тръгнали слухове, че движи с Леонардо, но тогава тя заявява в интервю „Ха-ха-ха. Не си и представяте колко много грешите.” Никой не се сеща да пита за приятеля на Лео актьора Лукас.
Зак Ефрон – имената на двамата никога не са били свързвани. Срещали са се няколко пъти. Веднъж тя го представи на връчванета на филмовите награди на МТВ през 2008 г. На премиерата на филма „Чарли Сент Клауд” Зак пък обяви, че Линдзи е „най-добрата”.
Колин Фарел – Линдзи и Колин са забелязвани да купонясват заедно няколко пъти през далечната 2004 г. В отговор на публикацията говорител на актьора каза, че не обръщат внимание на истории отпреди девет години.
Джъстин Тимбърлейк – През 2009 Джъстин и Линдзи са забелязани заедно в Авеню Лоундж. След това постна /и изтри/ в туитър: „къде е изневерника на ДжБ /Джб = Джесика Бийл тогавашната му приятелка и сегашна съпруга/
Хийт Леджър – Според майката на Лидзи Дина, двамата тайно се срещали по времето, когато той почина след свърхдоза болкоуспокояващи през 2008 г.
Гай Бериман, басистът на „Колдплей” – Линдзи се въртяла около него цял уикенд по време на фестивала Лолапалуза през 2011 г.
Джеймс Франко, актьорът за когото се спекулира, че е гей – във филма This Is the End в който актьорите играя т себе си, той заявява: „Чуках Линдзи Лохан в хотел Шато Мармон. Тя тропаше на вратата и беше надрусана. Не спираше да ме нарича Джейк Джиленхол. Аз й казах просто да ме нарича принцът на Персия.“/филмът в който главната роля изпълнява Джиленхол – бел. ред./
Адам Ливайн, фронтмена на групата Маруун Файв – според слуховете Линдзи за кратко е била гадже на Адам. Но пък коя не му е била гадже? Той сменя манекенките по-често и от Леонардо Ди Каприо.
Гарет Хедлунд – Линдзи и Гарет участваха заедно във филма Georgia Rule през 2001 г. Говорител на актьора заяви : ”Казах на списанието, че това въобще не е вярно, а те решиха въпреки това да го публикуват. Гарет и Линдзи просто бяха колеги. Това е. Нищо повече.”