Да помогнем на Димитър в борбата с левкемията!

Димитър Друмев е на 28 години и е от Пловдив. През септември 2018г. той е диагностициран с хронична миелоидна левкемия.

Започва веднага лечение с тирозин киназни инхибитори, които контролират заболяването, но не постигат желания ефект.

През месец януари тази година Димитър започна да изпитва нетърпими болки в главата, придружени с отпадналост и гадене. Посетил е редица лекари в страната и от всички му е поставената диагноза „тензионно главоболие“. Следват три мъчителни седмици лечение за „тензионно главоболие“, без резултат. Докато не се озова отново в болница, където след редица изследвания се оказва, че Димитър е с бластна криза на левкемията.

Спешно е изпратен във Варна за лечение, където е и в момента, и провежда втория си курс на химиотерапия. Следваща стъпка от лечението е трансплантация на стволови клетки в Германия.

Необходимите средства за лечението, съпътстващите го разходи и последващите процедури до момента възлизат на около 400 000 евро – сума, която е непосилна за него и неговите близки.

Първоначалната вноска за да бъде приет в Германия е 207 000 евро и трябва да бъде изпратена в най-кратък срок, за да може да постъпи там веднага след химиотерапията в България.

Неговите близки и приятели се надяват и очакват помощ, за да бъдат събрани парите за лечението на младежа.

„Димитър е страхотен човек, изпълнен с мечти и огромно желание да пребори болестта за да се върне отново към нормалния начин на живот. Нека му дадем този шанс!“, призовават приятелите му в емоцинален пост в социалнит мрежи.
Ето и банковата сметка:

BAN: BG35STSA93000027867463

Титуляр: Димитър Крумов Друмев

BIC: STSABGSF

Адрес: Пловдив

www.radioplovdiv.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.