Йорданка Христова се присъединява към култовото шоу „Направихте ме на луд“ на Летния театър

„Направихте ме на луд!“ – това не е театър, това е театрална комик терапия, която пловдивчани ще видят на 26 август 2020 г. от 20:30 ч. на Летен театър „Бунарджик“.

Режисьор е Богдан Петканин. Участват комиците Руслан Майнов, Ненчо Илчев, Мария Сапунджиева, Кирил Ефремов, Павел Иванов, Рада Кайрякова и Тихомир Благоев.

Специален гост – участник в представлението в Пловдив ще бъде голямата българска звезда Йорданка Христова, която ще изпее и няколко свои песни.

1

Ролята на Йорданка Христова в „Направихте ме на луд“ й допада адски много.
„Те ще полудяват, аз ще ги уравновесявам. Ще имам тежката задача да ги върна към реални живот. Ще пеем много в постановката“, разказва Данчето Христова.

Хумор, музика, песни…В „Направихте ме на луд!“ ще видите миниатюри от „Сляпата любов“, „Той пропя“, „Половин жена“, „Тя пропя“, „Фокусите на фокусника“, „Тя му дойде“, „Война и мир“, „Стар струг за млада гайка“.

Този спектакъл би могъл да се казва „Който оцелее нека разкаже“, също така „Те толкова си могат“, както и „Играещи в просото“, а защо не „Те не могат да ни спрат“, а също така „И повече и пак, смях под похлупак“, и „50 нюанса на открито“.

Едно е сигурно. Ще има много, много смях! Билети се продават на билетна каса „МаскАрт“ в Дом на културата „Борис Христов“.

Телефон за информация: 0898984338 / 0894611188

www.plovdiv.bg