Отново „ЗАЕДНО 2020“ с ансамбъл „Тракия“ – Пловдив през август

novini
Да запазим уникалния български фолклор!

Една от емблемите на град Пловдив ще се качи на Античния театър заедно с ансамбъл „Странджа“ – Бургас

Ансамбъл „Тракия“ – Пловдив кани жителите и гостите на град Пловдив на концерт-спектакъла „ЗАЕДНО 2020“. Събитието ще се състои на 10 август от 20:00 часа на Античен театър – Пловдив. Заедно с тях на една сцена ще се качат и артистите от ансамбъл „Странджа“ – Бургас.

Само преди седмица концерт-спектакълът на двата ансамбъла беше посрещнат с огромен интерес и аплодиран на сцената на бургаския Летен театър.
Въпреки по-рано обявената отмяна на събитието за Пловдив, поради епидемичната обстановка, артистите отново канят своята прекрасна публика да се присъедини към тях. С този концерт „Тракия“ и „Странджа“ искат да зарадват всички почитатели на фолклорното ансамблово изкуство.

На сцената на Античен театър отново ще видим и чуем мелодии, песни и танци отвъд традициите на българския фолклор, умело вплетени в дълбоките корени и пъстротата на всички етнографски области.

Екипът на ФА „Тракия“ се извинява и благодари за разбирането на разколебаните зрители след съобщението за отмяна на концерта.
Билети за 10-и август се продават в Билетен център пред Община Пловдив и на място на адреса на ансамбъла – ул. „Даме Груев“ 1
Очакваме Ви ЗАЕДНО в Пловдив!

www.filibe.com

РУБРИКА ЗА БЪЛГАРСКА НАРОДНА МУЗИКА

Уважаеми любители на българската народна музика, очаквам Вашите репортажи, материали и снимки, свързани с уникалния ни фолклор у дома и по света на личния ми e-mail: agurdev@abv.bg. Благодаря Ви! 

                                                               Антон Гърдев