Легендарни БГ спортисти гостуват в Радио Пловдив за 25 години „Антена спорт“

По нетрадиционен начин екипът на БНР – Радио Пловдив ще отбележи тази събота, 29 февруари, 25-годишнината на обичаното и любимо предаване на хиляди слушатели „Антена спорт”. 


Олимпийски, световни, европейски шампиони и рекордьори, легендарни футболисти, ръководители и съдии ще гостуват в Първо студио на Радиото, за да вземат участие на живо в съботното издание, което по традиция ще се излъчи от 16 до 19 часа.

Журналистическият и техническият екип на предаването постоянно ще бъдат сред зрителите и публиката, а чрез преките интервюта с тях ще направят слушателската аудитория съпричастна с най-големите спортни успехи на Пловдив и страната в историята.

Николай Бухалов, Сийка Келбечева, Стоянка Груйчева, Нонка Матова, Анка Узунова, Каспар Симеонов, Димитър Илиев, Георги Попов – Тумби, Иван Глухчев, Петър Зехтински, Георги Георгиев, Костадин Костадинов, Марин Бакалов, Георги Иванов – Гонзо, Атанас Драмов, Мишо Георгиев, Иван Петков, Дора Рангелова, Атанас Узунов, Ганчо Карушков са само малка част от знатните имена, с които ще споделим празника.

Със специални обръщения и поздрави към гостите и екипа по телефона ще разговаряме с  легендарния гимнастик Йордан Йовчев, от Германия ще чуем един от героите от САЩ’94 Красимир Балъков, включен в идеалния отбор на световното първенство, бившия президент на БФС и ПФЛ Валентин Михов, международния футболен съдия Недялко Тахтаджиев, който от дълги години живее в Испания.

За всички присъстващи, както и за слушателите, в студиото ще пее младата и талантлива изпълнителка Андреана Бакалова, която се утвърди като един от забележителните гласове на Пловдив и България.

www.radioplovdiv.bg