Даниел Чобанов с фото изложба „Първите седем“

Изложба художествена фотография на Даниел Чобанов „Първите седем“ ще се открие в галерия „Сигна“.

Това е дебютна изложба на пловдивчанина, влюбен в природата и в града си. През .2013  г. във Facebook той създава своя страница,  първоначално замислена да споделя и показва на приятели места и уловени мигове, тя се превръща в любимо място за много непознати, ценители и  родолюбци, които с възхита съпреживяват красотите на Пловдив и България.

През 2014г., със снимка на Червената църква до Перущица, Даниел Чобанов  печели първа награда на Международния конкурс Heritage of Europe на pixoto com.

На следващата година, със същата снимка, печели зрителския вот на “България през моите очи” от NG, като 4 от 30-те финалисти са снимки на Даниел Чобанов, показани и на специална изложба пред Народния театър в София. Авторът има спечелени конкурси и редица участия в международни изложби и в специализирани сайтове.

Тази  самостоятелна изложба е по повод първите седем години на страницата“Daniel Chobanov photos“ и за пръв път показва „на живо“ някои от най-паметните за автора мигове, както и снимките – победители през годините.

www.radioplovdiv.bg