Транзитология. Транзитите на Слънцето и Луната, Сергей Вронски

ТРАНЗИТОЛОГИЯ. ТРАНЗИТИТЕ НА СЛЪНЦЕТО И ЛУНАТА
Сергей Вронски

Стр.   352
Цена: 17 лв.
ISBN: 978-619-7216-36-3

Представяме ви том от делото на живота на именития астролог Сергей Алексеевич Вронски, в който подробно разглежда една от най-резултатните и използвани техники за прогностика – транзитите. Книгата е първата от серията „Транзитология“: в нея са изложени подробно всички специфики на транзитите, аспектите и въздействието на Слънцето и Луната.

Аспектите като фактор за отключване на събития

Важността на наталната карта

Характер на събитията

Продължителност на влиянието на транзитите

Влиянието на Слънцето и Луната като „включватели“ на събития.

Транзитите Слънцето и Луната през зодиакалните знаци

Слънцето и Луната през домовете и въздействието на аспектите им спрямо рождените планети

Влиянието на бързата транзитна Луна спрямо останалите транзитни планети

Благоприятните и неудачните дни за различни дейности според транзитната Луна

Сергей Алексеевич Вронски е известен астролог, хирург, лечител и психотерапевт, доктор по медицина и философия.

Роден е през 1915 г. в Рига. В детството получава първите знания по астрология. Завършва образованието си в Берлинския медицински институт и в секретен институт на Третия райх, където под егидата на Вернер фон Браун изучава окултни науки: източни лечебни техники, хипноза, парапсихология, космобиология.

След 1938 г. лекува нетрадиционно онкологични заболявания, работи за върхушката на властимащите, третира честите главоболия на Хитлер с биоенергия, като същевременно шпионира за съветската власт. През Втората световна война служи като военен лекар в Африка, докато по заповед на Сталин не се завръща в СССР.

Там работи като хирург и директор на училище, но след края на войната е изпратен в лагер, където лекува с помощта на психотерапия и хипноза. Освободен е след като симулира тежко заболяване. През петдесетте години е в немилост, но благодарение на протекцията на Андропов се установява в Москва, където ръководи първите групи по екстрасензорно възприятие и астрология, лекува с биоенергия.

Астрологията в Русия се възражда благодарение на Вронски. Наричан „Нострадамус на XX век и Щирлиц“, той оставя много тайни след кончината си през 1998 година.