Да станем мъдри родители: бебето от 0 до 6 месеца, Гари Езо, Д-р Робърт Бъкнам

ДА СТАНЕМ МЪДРИ РОДИТЕЛИ: БЕБЕТО ОТ 0 ДО 6 МЕСЕЦА
Гари Езо, Д-р Робърт Бъкнам

стр:     304
цена   17 лв.
ISBN:  978-619-01-0404-9

Забележителният педиатър д-р Робърт Бъкнам и съавторът му Гари Езо са двама от водещите световни експерти по хранене и сън на бебето. Милиони майки по целия свят следват техните препоръки и постигат резултати, които променят живота им.

Новото, актуализирано издание на „Да станем мъдри родители: Бебето от 0 до 6 месеца“ отбелязва успешните 25 години, през които книгата е прочетена от над 6 милиона родители в 50 държави.

Книгата е нещо повече от наръчник за оцеляване през първата половин година на новороденото. Това е практическо ръководство за естествено синхронизиране на времето за хранене, времето за сън и времето за бодърстване на бебето с живота на цялото семейство. В книгата всеки родител на новородено ще открие:

  • как редът и стабилността са най-добрите съюзници на метаболизма и добрия сън на бебето и какви са предимствата на следването на биологичните особености на новороденото
  • как реагира бебето на здравословния режим и какво става при липсата на такъв
  • каква е еволюцията на концепциите за хранене и защо родителски насоченото хранене дава отлични резултати
  • как да се справи с коликите, рефлукса и други проблеми и кои са необходимите бебешки аксесоари.

„Да станем мъдри родители: Бебето от 0 до 6 месеца“ може да помогне на всеки родител да разработи успешен план, който отговаря както на нуждите на новороденото, така и на цялото семейство.