Буена Виста със специални билети за шоуто в Пловдив

Световният музикален и танцов спектакъл идва под тепетата на 7 ноември

Специална отстъпка, изненада за ценителите на страстната кубинска музика, пускат организаторите на гастрола на световното шоу „Pasion de Buena Vista”.  Почитателите на култовия спектакъл могат да открият условията за намалението от 10 процента на фейсбук страницата на събитията за София, Пловдив, ВеликоТърново, Варна и Бургас. При заявен интерес  те ще получават промо код за отстъпката, от който могат да се възползват на касите на Easy Pay или на Еpay.bg по електронен път.

Спектакълът на страстните кубинци в Пловдив е на 7 ноември в зала С.И.Л.А.

„Pasion de Buena Vista” е един от най-награждаваните латино спектакли със стотици представления в близо 40 държави по света. Горещи ритми и изкусни страстни танци, вълнуващи и незабравими мелодии ще отведат публиката на едно завладяващо пътуване през екзотичните кубински нощи с неподправената радост, но и меланхолията от живота на острова.

Танцувалното шоу произхожда от знаменития Buena Vista Social Club, който събира най-именитите кубински музиканти. Продуцентът му се влюбва и се жени за кубинката Ясира Пласенсия-Родригес, докато работят за култовата лента на Вим Вендерс „Синовете на Буена Виста”. Сега част от танцовия спектакъл са прочути имена в музикалния бизнес като Майда Кастанеда и Антонио Кастро, били на една сцена с легенди като Ибрахим Ферер, Хуан де Маркос Гонзалес и Компай Сегундо.

Билети вече могат да се закупят от ЕPay, EasyPay, Eventim, както и на касите на залите в съответните градове.

www.plovdivtime.bg