ТРАСЬОРИ / Tracers

tracers_posterТРАСЬОРИ
Tracers

/САЩ/2014/екшън/
Режисьор: Даниел Бенмайор
В ролите: Тейлър Лотнър, Мари Авгеропулос, Адам Рейнър,Рафи Гаврон, Сам Медина и др.

Премиера в България 6 март 2015

 

 

Виж трейлър тук

[slideshow_deploy id=’10591′]

Любимецът на милиони по целия свят Тейлър Лотнър се завръща на големия екран в една съвременна интерпретация на класическия разказ за Оливър Туист. Звездата от „Здрач“ ще демонстрира завидна физика и паркур умения в най-новия си филм ТРАСЬОРИ от 6 март в кината.
Животът е доказал, че е изключително променлив – един ден човек има всичко, а на следващия – губи работата си, жилището си и трябва да се изправи срещу капризите на съдбата, за да оцелее. За хората, които са свикнали да се справят сами с трудностите, е особено трудно да допуснат някой в живота си. А в такива моменти това е по-важно от всякога. ТРАСЬОРИ ще ни запознае именно с трима младежи, в отчаяна нужда да бъдат спасени. Те ще трябва да превъзмогнат себе си, за да допуснат някой, който може да им помогне. В ролята на Кам ще видим Тейлър Лотнър, познат най-вече с роялта си на Джейкъб в сагата „Здрач“. Ники – момичето, което ще привлече Кам към уличната банда на трасьорите, е прелестната Мари Авгеропулос. Съвсем скоро искрата между Кам и Ники пламва и младежът, който до скоро не е имал никой, намира човек, за когото е готов да се бори. Дали обаче любовта между двамата ще устои на изпитанието на улицата?
В ролята на Милър, двойният играч, който все още не е решил на чия страна играе, ще видим сексапилния Адъм Райнър, познат на българските зрители от сериалите „Любовни авантюри“, „Живите мъртви“ и „Тиранин“.
Продуцент на ТРАСЬОРИ е Марти Боуен, който е продуцирал сагата „Здрач“, „Лабиринтът: Невъзможно бягство“ и хитовия сериал „Отмъщението“. Той споделя, че в своята същност най-новият му филм е история за съвременен Оливър Туист, за младеж, останал без родители твърде рано и принуден да се грижи сам за себе си на твърде ранна възраст. И тогава се появяват Ники и Милър с предложение, на което Кам няма да може да откаже. Но дали те ще спасят него или той тях?
ТРАСЬОРИ ще държи зрителите в напрежение до последната минута с каскадите и завидните паркур умения на героите. Изкуството да се преодоляват препятствия в градска среда единствено с помощта на човешкото тяло, е сравнително непознато, но изключително зрелищно и завладяващо. А актьорите във филма са го овладели до съвършенство и ще ни го демонстрират от 6 март в кината.