УЧЕБНО-КОНСУЛТАТИВЕН ЦЕНТЪР ТЕРА

ЛИЦЕНЗИРАН УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ЗА ЧУЖДОЕЗИКОВО
ОБУЧЕНИЕ И КАРИЕРНО ОРИЕНТИРАНЕ
(лицензиран към НАПОО с лицензия номер: 201014004)

– Чуждоезиково обучение -групови и индивидуални, за деца и възрастни, международни сертификати;(английски, немски, френски, испански, италиански, руски, латински, турски, гръцки, полски, китайски, украински, унгарски, арабски, български език за чужденци и други езици)
– Кариерно консултиране и ориентиране, онлайн кариерни тестове;
– Български език за чужденци;
– История;
– Преводи и легализация на документи (със сключен договор с Външно министерство);
– Консултации за обучение в Европа и САЩ;
– Европейски програми – разработване и управление на проекти;
– Фирмено обучение;
– Психологически консултации и обучения;

БЕЗПЛАТНО чуждоезиково обучение с ваучер по програмата
„Аз мога повече“, всички нива
– 1-во-6-то ниво – А1-С2 в рамките на 3 нива (300 уч.ч.).
Заповядайте в нашия офис за безплатен тест за определяне на нивото ви по дадения език! (за повече информация: 032 26 26 66; 0899 221 552; 0888 905 161)  Отстъпка от 5 до 15 %, с опция за разсрочено плащане на 2 вноски

Учебен център Тера предоставя чуждоезиково обучение по английски, немски, френски, италиански, испански и други езици за всички възрасти. В работата си залагаме на високоефективната методика на най-престижното британско издателство Oxford с техните модерни и разнообразни образователни системи, актуални и интерактивни методи на преподаване и високи стандарти за работа, гарантиращи дълготрайно и качествено овладяване на езиковия материал.

Екипът се състои от висококвалифицирани филолози, с многогодишен стаж и индивидуален подход към всеки курсист.

Учебен център Тера се намира в центъра на гр. Пловдив (до библиотека „Ив. Вазов“), атмосферата е уютна и работим целогодишно. Занятията се провеждат в специално оборудвани учебни зали, отговарящи на всички санитарно-хигиенни изисквания. Учениците са от всички възрастови групи – от най-малките до най-големите!

Застъпени са всички нива на владеене на езици (от 1-во до 6-то и международни изпити), което заедно с разнообразните форми на групово и индивидуално обучение, позволява на всеки да открие оптималния вариант за себе си.

Учебен център Тера акцентира върху индивидуалния подход и отношение към курсистите. Постоянният контакт с всеки един курсист и съобразяването с конкретните му нужди водят до поддържане на оптимално качество на обучението.
Непрекъснатата връзка между учители и ученици, учебната библиотека, стройната организация на занятията и различните видове игри и подходи, са основната мисия на нашето обучение.

Умерените цени са само още един повод да изберете центъра като оптималния вариант за получаване на сериозни знания, развитие и забавление с много приятели.

Пловдив,(централен офис):
ул. „Иглика“ 2 (20 м.от Хотел „Марица“)
Информация:
032/ 262-666; 0899/ 221-552; 0888/ 905-161
Управител:
0898/ 552-558
Администрация:
0898/ 957-555;, 0887/ 957-555
e-mail: info@centre-terra.com
e-mail: centre.terra@gmail.com
centreterra
www.centre-terra.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.