Седмичен хороскоп

zodiac
Седмичен хороскоп

за седмицата от

30 март – 5 април 2015 г.


ariesОвен ( 20 март – 19 април )
съвместимост с Близнаци, Лъв, Водолей, Стрелец
несъвместимост с Телец, Дева, Скорпион, Риби

Ще започнете седмицата с много нови предизвикателства, които ще ви дават сила и желание за повече работа и срещи с нови хора. Малко хора имат вашия стремеж и мотивация да напредват в работата си, така че не пропилявайте това, а му се отдайте. В средата на седмицата  се оглеждайте внимателно за хората, които ви заобикалят, тъй като е възможно не всички да показват реално това, което чувстват към вас. В края на седмицата прикривайте личните си отношения с някои от колегите, тъй като това би ви навредило. През уикенда се отдайте на възможно по-пълноценна почивка без да се натоварвате с излишни размисли.

taurus2Телец ( 20 април – 19 май )
съвместимост с Рак, Дева, Козирог, Риби
несъвместимост с Овен, Близнаци, Везни, Стрелец

В началото на седмицата отношенията с някои хора от обкръжението ви, може да се окажат пречка за постигането на целите ви. Това ще ви постави пред труден избор. В средата на седмицата ще получите интересно предложение как да решите голяма част от финансовите ви затруднения, но е редно да решите доколко си струва риска, който ще поемете. В края на седмицата обмисляйте по-добре ходовете, които предстои да направите, като в същото време се опитайте да свършите всичко започнато, като не оставяте стара работа за новата седмица. През уикедна ще прекарате повече време със семейството си, като правите неща, който скоро не сте си позволявали!

geminiБлизнаци( 20 май – 20 юни )
съвместимост с Овен, Лъв, Везни, Водолей
несъвместимост с Телец, Рак, Скорпион, Козирог

В началото на седмицата възможността за реализация ще ви кара да преосмислите отношенията си с някои хора, които усещате, че ви дърпат назад в развитието ви! В средата на седмицата ще сте затрупани от работа. В края на седмицата ще се чувствате удовлетворени и доволни от постигнатите резултати. През уикенда ви чака спокойствие и няма да ви е до големи и шумни компании.


cancerРак ( 21 юни – 21 юли )
съвместимост с Телец, Дева, Скорпион, Риби
несъвместимост с Телец, Рак, Скорпион, Козирог

В началото на седмицата ще заложите на баланса, въпреки че все по-трудно си давате сметка за възможностите, които стоят пред вас. Опитайте се да се въздържате от коментари, за да запазите неутралитет, както и да навлизате в конфликти, тъй като това още по-малко би ви било от помощ. В средата на седмицата ще разберете, че не трябва да променяте стила си на работа, тъй като в противен случай е възможно да загубите позициите, които сте градили до този момент. В края на седмицата избягвайте да поемате ангажименти, които знаете, че трудно бихте могли да изпълните, доверявайте се повече на собствената си преценка. През уикенда не забравяйте за важните хора в живота си и следвайте интуицията си.

leo2Лъв ( 22 юли – 22 август )
съвместимост с Овен, Близнаци, Везни, Стрелец
несъвместимост с Рак, Дева, Козирог, Риби

В началото на седмицата ви очакват някои промени, които ще са от съществено значение за себеусещането ви. Възможностите, които се разкриват пред вас не са за подценяване, но не забравяйте и за малките подробности. В средата на седмицата ще се наложи да вземете трудно решение, не отлагайте. Възможни са интересни запознанства, които бързо биха могли да прераснат в нещо по-голямо, но всичко това ще стане ако само и единствено вие желаете това.  В края на седмицата ще имате начин да въздействате на хората около вас, но не забравяйте да се поставяте на тяхно място и не наранявайте чувствата им. През уикенда ще се съсредоточите в това, което смятате, че ще ви кара да се чувствате най-удовлетворени и спокойни.

virgoДева( 23 август – 21 септември )
съвместимост с Телец, Рак, Скорпион, Козирог
несъвместимост с Овен, Лъв, Везни, Водолей

Седмицата ще започне с особени тревоги непознати до този момент. В средата на седмицата можете да очаквате изненада от близките си, която ще извика у вас спомени от изминали години и това е възможно да ви направи чувствителни и уязвими. Опитайте да не криете емоциите си, това ще помогне на комуникацията ви с близките до вас хора. В края на седмицата ще обръщате внимание на малките неща, за които никога нямате време. През уикенда ви чака романтична вечеря, а ако все още търсите своята половинка бъдете смели и рискувайте, но без да се натрапвате!


libraВезни ( 22 септември – 22 октомври )
съвместимост с Близнаци, Лъв, Водолей, Стрелец
несъвместимост с Телец, Дева, Скорпион, Риби

Единствено колебливия ви характер може да ви пречи от началото до края на седмицата. Ако успеете да превъзмогнете себе си лесно биха се наредили около вас всички малки подробности, които често развалят целия пейзаж. В средата на седмицата е възможно да се наложи да отстоявате себе си, това не винаги се получава толкова лесно при вас, но е добре да го имате предвид и да помислите по този въпрос, ако все пак ви се наложи. В края на седмицата ще помислите за всичко онова, което предстои да правите през уикенда, съсредоточете се върху едно пролетно освежаване на дома, но е по-добре ако за момента само го планирате, а изпълнението оставите за няколко дни определени само за това!

scorpio2Скорпион ( 23 октомври – 21 ноември )
съвместимост с Близнаци, Лъв, Водолей, Стрелец
несъвместимост с Телец, Дева, Скорпион, Риби

В началото на седмицата упоритостта ви ще се изяви като положително качество, така че не избързвайте да се съгласявате с близки, само за да не се почувстват наранени. Възможни са някои трусове в личните ви отношения с половинката, но не забравяйте да поглеждате от хубавата страна. В средата на седмицата не опитвайте правите всичко по-драматично отколкото е всъщност, така хората няма да ви вземат на сериозно! В края на седмицата ще се отдадете на забавления, които в последно време сте загърбили, това ще ви донесе една нова емоция, която скоро не сте изпитвали и ще ви помогне да се отърсите от вашите проблеми, съзрявайки по-глобалните.

sagittariusСтрелец ( 22 ноември – 21 декември )
съвместимост с Овен, Лъв, Везни, Водолей
несъвместимост с Телец, Рак, Скорпион, Козирог

Надеждата ви за различно бъдеще може да се възроди, само ако дадете воля на въображението си. В средата на седмицата не трябва да забравяте, че вълненията около близки до вас хора или случки не са достатъчни, за да направите свои такива. Действайте колкото се може по-емоционално и се впускайте във възможно повече нови предизвикателства, които да дават храна на душата и ума ви! Нагласата ви към света е определяща за развитието ви в емоционален план, така че не спирайте да се развивате и да търсите още поле за изява. В края на седмицата ще предприемете нещо наистина голямо, което да ви дава стимул, за да имате възможността да напредвате в различни направления. През уикенда ще се отдадете на размисли какъв да бъде следващия ви ход, който да доведе до добри резултати.

capricornКозирог ( 22 декември – 19 януари )
съвместимост с Телец, Дева, Скорпион, Риби
несъвместимост с Близнаци, Лъв, Стрелец, Водолей

Зледната ви точка в началото на седмицата коренно се различава от тази, която сте имали до момента. Опитайте се да разсъждавате най-вече трезво независимо дали изводите, до които стигате ви харесват или не. Опитайте да не похабявате излишна енергия за неща, които не зависят от вас и трудно бихте могли да промените. В средата на седмицата може да ви споходят по-различни чувства към близък приятел, това ще ви накара да пренастроите преценката си и да погледнете по по-различен начин на него. В края на седмицата не позволявайте на умората да ви възпре да изпълните плановете си, довършете всичко започнато, за да бъдете спокойни и да започнете на чисто новата седмица във всяко едно отношение.


aquariusВодолей ( 20 януари – 17 февруари )
съвместимост с Овен, Близнаци, Везни, Стрелец
несъвместимост с Рак, Дева, Козирог, Риби

От началото до края на седмицата ще липсва обичайното спокойствие, това може да се приеме и с положителен знак, така че не се притеснявайте, ако ви изскочат задачи, които до този момент не са ви били възлагани. Възможността да си създадете по-спокойна атмосфера на работното място също ще бъде осуетена, но по един или друг начин ще успеете да свършите всичко навреме. В средата на седмицата опитайте да направите нещо повече за себе си, някои занимания извън работния процес ще ви дадат нов тласък за работата ви. В края на седмицата е възможно да се ядосате на дреболии, които ако подминете и не им отдавате голямо значение, ще успеете да запазите позитивното си настроение и нагласа.


piscesРиби ( 18 февруари – 17 март )
съвместимост с Телец, Рак, Скорпион, Козирог
несъвместимост с Овен, Лъв, Везни, Водолей

Срещите ви с нови хора в началото на седмицата ще ви създадат настроение, от което бихте имали голяма полза в работния процес. В средата на седмицата ще се амбицирате да направите повече за себе си и най-вече за начина, по който изглеждате. Дайте си ясна преценка какво не е наред и изгответе режим, с който не само ще изглеждате по-добре, но и ще се чувствате, че правите нещо наистина добро за здравето си. В края на седмицата е добре да останете на здравословна вълна, спазвайте режима си на хранене и спорт, за да се чувствате и изглеждате привлекателни, бъдете сигурни, че ще излъчвате точно това. вас ще се радват на творческите ви импулси.


Виж още на (хороскопи filibe.com)

 

 

несъвместимост с
Телец, Дева, Скорпион, Риби

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *