МБM-98 ООД

МБM-98 ООД

Фирма „МБМ-98“ ООД – Пловдив е специализирана в производство и търговия с всички видове хартии – принтерна, телексна, копирна и факс хартия, касови ролки, печатни формуляри на безконечна хартия и други хартиени продукти. Фирмата е директен вносител на висококачествена химизирана хартия REACTO от фирма KOEHLER – ГЕРМАНИЯ и оторизиран дилър на XEROX за копирни хартии, машини и консумативи с марка XEROX.
Фирмата е директен вносител на хартии DOUBLE A и Quality Green – A5, A4 и А3 формат, в различни опаковки – 100 л. 250 л. и 500 л. и е единствен представител на марките Uniball Mitsubishi Pencil и на Colours & Trends за България . Предлага широка гама канцеларски и офис консумативи. Осигурява и комплексна доставка на консумативи за матрични, мастилено-струйни и лазерни принтери, канцеларски и други офис материали.
Доставките се извършват до склада на клиента с транспорт на фирмата. Всички хартиени продукти са с марка МБМ и са защитени от Патентно ведомство на Република България.

Непрекъснатите принтерни хартии се произвеждат в голямо разнообразие на размери, бели и цветни, многопластови, с печат, с допълнителна перфорация и др.

Пловдив, бул. „Княгиня Мария Луиза“ № 72 ет. 2 /в сградата на Полиграфия/

тел./факс: 032/ 625-062; тел.: 032/ 267-925  

e-mail: mbm-98@mbm-bg.com

www.filibe.com/mbm98

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.