Дневен хороскоп

21.04.2020 г.

Хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес можете да се обърнете към древната китайска мъдрост – Ако са ти останали само две монети, похарчи едната за хляб, за да ти даде живот, а другата похарчи за цвете, за да придадеш смисъл на този живот.

Телец

Започнете да правите това, което най-много желаете, още сега. Животът няма да трае цяла вечност. Имате само този момент, блещукащ като звезда в ръката и след това разтапящ се като снежинка.

Близнаци

Днес е важно да намирате, да виждате, да разбирате смисъла на правилата и ограниченията. Естествено, че те ще събудят революционера у вас, но за миг потърсете ползите и вредите и тогава започвайте революциите.

Рак

Някога философите са имали много повече време, необезпокоявани от фоновия шум на света около тях, но мъдростта им е валидна и до днес. Човек никога не е нито тъй щастлив, нито тъй нещастен, както си въобразява.

Лъв

В живота има ситуации, в които човек излиза от пътя си или пък взема грешни решения. Но не трябва да забравя, че знанието, любовта, предаността и търпението са винаги заедно в името на справедливостта.

Дева

Отричането от света е признак на слабост, то не носи полза и благо. Не се опитвайте да се откъсвате и отказвате от задълженията си. Просто ги споделете с другите.

Везни

Съдете за всеки свой ден не по това колко сте пожънали, а по това, колко сте посели. Бъдещето ви е резултат от действията, които предприемате днес.

Скорпион

В тази необичайна ситуация, чуйте думите на Кавур: ‘Човек, който се доверява на хората, ще направи по-малко грешки от човека, който не вярва в тях.’

Стрелец

В тези смутни времена не забравяйте, че любовта е всичко, което имаме – единственият начин да си помогнем един на друг.

Козирог

Каквото и да се случва в живота ви, помнете, че е достатъчен един слънчев лъч, за да разсее много сенки.

Водолей

Не си задавайте въпроса от какво се нуждае светът. Запитайте се какво ви кара да се чувствате живи и го направете. Защото светът се нуждае от хора, които живеят истински.

Риби

Трите най-съществени елемента на щастието са: нещо, което да правиш, някой, който да обичаш, нещо, в което да вярваш. Повтаряйте си го, когато изпаднете в униние.