„АЛЕКС-Н“

Абонаментно счетоводно обслужване, еднократни услуги, изготвяне на дневници и справки-декларации по ЗДДС, платежни документи и декларации за НОИ

Пловдив,
бул. „Шести септември“ № 114
032/ 643-071
alexnina@abv.bg