Непознат в града, Майкъл Корита

НЕПОЗНАТ В ГРАДА
Майкъл Корита

Стр.    400
Цена: 19.99 лв.
ISBN:  978-619-030-122-6

Криминални истории от топ автори!

Майкъл Конъли
Алафеър Бърк
Джо Р. Лансдейл
Стив Хамилтън
Джо Хил
Джонатан Стоун
С. А. Козби

Изключителна… Новаторска крими антология, пълна с куп тайни, зловещи сюжети и загадки, които да омаят любителите на жанра!
Пъблишърс Уикли

Казват, че всички големи литературни произведения се свеждат до две основни истории – човек тръгва на път или в града пристига непознат. И въпреки че поколения писатели използват успешно и двата сюжета, има нещо неоспоримо примамливо в природата на непознатия – на неканения гост, който разбърква обичайния ред, на новия съсед, на роднината, когото не сме виждали, на озовалата се на сухо риба.
Без значение как и къде се появяват, непознатите са ходещи загадки, напълно неизвестни в едни доскоро познати територии, които разстройват живота ни, като внасят в него тревога и съмнения.

В най-новия сборник разкази на „Писателите на мистъри на Америка“ от едни от най-известните автори в криминалния жанр, сред които имена като Майкъл Конъли, Лиса Ангър и Джо Хил, са събрани свежи истории, свързани с особеното чувство, което изпитваме, когато сред нас се появи непознат. Представени са всички нюанси на мистерията – от комедията до мрачния съспенс, през някое и друго убийство, и всичко това на забележително високо ниво.