Част от „Брезовско шосе“ остава затворена до края на март

„Брезовско шосе“ при кръстовището с ул. „Полет“ остава затворено за пътни превозни средства до 31 март.

Пътният участък беше затворен в петък вечер заради монтажа на водопроводни и канализационни тръби по водния проект на Пловдив.

Предвиждаше се движението да бъде възстановено снощи след 22 часа. Поради възникнали извънредни проблеми с подземните комуникции и за да се спазят технологичните изисквания за високо качество на строително-монтажните работи, се налага удължаване на временната организация на движение.

Запазва се достъпът на автомобилите до търговските обекти на „Брезовско шосе“ преди кръстовището с ул. „Полет“. На около 50 метра преди него ще обръщат автобусите по линии №9 и 12.

В посока към село Войводиноно пътуването се извършва по следния маршрут: кръстовището на бул. „Цар Борис III Обединител“ с бул. „Дунав“ и „Брезовско шосе“, наляво по бул. „Дунав“, надясно по ул. „Васил Левски“, надясно по ул. „Полет“, наляво по „Брезовско шосе“. В обратна посока: „Брезовско шосе“, надясно по ул. „Полет“, наляво по ул. „Васил Левски“, наляво по бул. „Дунав“, надясно по бул. „Цар Борис III Обединител“.

Градските автобуси по линия №15, които пътуват до Войводиново, също ще се движат по обходния маршрут.

Временната организация на движението е обозначена с необходимите пътни знаци. От Община Пловдив се извиняват се причиненото неудобство и разчитат на разбиране от страна на гражданите.

www.plovdiv.bg