Ново заглавие от издателска къща „Кибеа“ – „Астрологична прогноза за 2022“, Гал Сасон

Астронавигация за 2022-ра и много повече

Запретнете ръкави и се пригответе за бурното трето десетилетие на XXI век

В ръцете ви е поредната прогноза на Гал Сасон за идната година.

Изкусен разказвач с пространни познания по астрология, кабала, източни духовни и мистични практики, нумерология, митология и психология, Гал създава широкоформатна представа за духа и тенденциите през 2022-ра (Първа част).

Във Втора част те са конкретизирани за 12-те зодиакални знака. Тук всеки ще намери основни насоки и опорни точки, препоръки и дори предупреждения, засягащи не само здравето, отношенията, кариерата и образа ни пред другите, но и личностното израстване и трансформация.

Елегантното и интригуващо съчетаване на познание, почерпано от класическата западна астрология и идеи и прозрения от Изтока, ни подготвя за предизвикателствата на една уж сива година, в която ще се учим да упражняваме свободната си воля, да отваряме сърцето си и да се жертваме в името на любовта.

Гал Сасон се заема със сложната задача да живее качествено и й придава красота, разум и смисъл. Майсторският му разказ ще ви увлече и омагьоса, за да ви подготви за 2022-ра. Хората, които следват планетите, ще намерят в книгата подробни указания и могъщи напътствия. Онези, които искат просто да разберат как да се справят по-добре, ще открият митология, изпъстрена с трезви практични съвети.

Лора Дей, автор на бестселърите Кръгът и Практическа интуиция

m.filibe.com