Марица (Пловдив) избира най-добрия футболист за 2021 година

В края на годината привържениците на Марица ще имат възможността да изберат най-достойният за титлата „Футболист на годината“.

И тази година изборът ще се състои в два етапа. В първият феновете ще могат да номинират играчи от представителния тим, като тримата с най-много номинации ще достигнат до финалния етап, в който ще може да се гласува за един от тези трима футболисти.

Ето какво още съобщиха официално от ПФК Марица:

До вторник (21 декември) можете да номинирате в коментарите под  публикацията в официалната страница на ПФК Марица във Фейсбук вашите фаворити за приза. Те трябва да са действащи футболисти на „Марица“ и да са играли в поне 1/3 от официалните двубои през 2021 година.

Можете да номинирате повече от един играч, но не повече от трима. Имате право на една публикация (коментар), с който да дадете вашите предложения (номинации).

В категорията „Най-перспективен млад играч“ (до 21 години) победителят ще бъде определен чрез гласуване от треньорския щаб на отбора. В третата категория – „Голмайстор“ призът печели Мариян Тонев, който реализира 16 попадения за „Марица“ (15 за първенство и 1 в турнира за Купата на България).

По традиция, всички призове ще бъдат връчени в началото на новата 2022 година, когато отборът започне своята зимна подготовка.

www.radioplovdiv.bg