Коледните традиции на САЩ грейнаха в книга

Съпрузите Дъфи обясняват какво е Американска Коледа

All American Christmas, както се казва проектът им, проследява празничните обичаи от заснежените хълмове на Уайоминг, които брули само вятърът, та до плажовете на Флорида, украсени с хиляди светлинки.

Тъй като Рейчъл и Шон Дъфи са свързани професионално с телевизионния канал „Фокс нюз“, по страниците на книгата им спомени разказват най-известните фигури от екрана. Всяка история добавя аромат и цвят, така че да се случи най-логичното – коледно настроение да завладее читателя на All American Christmas.

Рейчъл става известна още през 90-те като участник в реалити програма. През 1999-а се омъжва за Шон Дъфи, адвокат и политик. Запознават се в едно от телевизионните предавания, в които участват. Имат заедно девет деца – след като разбират, че последното от тях ще се роди със сериозни здравословни проблеми, Шон Дъфи се отказва от кариерата си на конгресмен.

Книгата е далеч от злободневното – пък и като се има предвид предпразничния период, логично дебютира като номер две при нехудожествените на „Ню Йорк Таймс” – в раздел комбинирани печатни и електронни.

www.lira.bg