Поредицата „Живей бързо“ продължава

„Залезът на босовете“ отново потапя читателите в свят на власт, кръв и пари

След засилен читателски интерес журналистката Надя Чолакова представя дългоочакваното продължение на знаковата си поредица за подземния свят у нас.

„Живей бързо. Залезът на босовете“ е петата част от успешната серия на авторката, разпродадена в общ тираж от над 200 000 екземпляра от 2007 г. насам.

Надя Чолакова е кралицата на криминалния репортаж. Текстовете ѝ за подземния свят са цветни, нестандартни и различни. Публикувани са във вестниците „1000 дни“, „Континент“, „Стандарт“, „Труд“, „168 часа“, където 9 години завежда отдел „Разследване“. Впоследствие работи в българските издания на списанията „Max“ и „Amica“, част е от екипа на предаването „Станция Нова“, а от 2010 г. нейни очерци редовно излизат в сп. „Биограф“.

И този път авторката не разочарова почитателите си и разказва увлекателна криминална приказка за едно пожертвано поколение спортисти, което скача в престъпността по детински. Като в игра на война. Само смъртта е истинска в приказката. Всичко друго – плод на незрялост. Героите стават антигерои, идеалите се израждат. Триумфът издига стена на плача. Защо ДС създава и премахва своите деца?

Из страниците на „Живей бързо 5. Залезът на босовете“ се пренасяме в истинска машина на времето. Тук шества главният персонаж на поредицата Георги Илиев с неизброимата си свита. Има сензационни разкрития на знаковите подземни фигури, ганстерски престрелки, подялба на територии, наркотици, манекенки.
Напрегнат криминален трилър, който се чете на един дъх!

m.filibe.com