Онлайн панаир на книгата „Книги под елхата“ на издателство „Софтпрес“

Издателство Софтпрес“ организира кампанията „Книги под елхата” с цел отбелязване на предстоящите коледни празници с ексклузивни клиентски отстъпки между 20 и 25% .

Кампанията ще се проведе в онлайн магазина на „Софтпрес“ – www.soft-press.com.в периода от 1.12.2021 г. до 12.12.2021 г. включително.

В период от 1.12.2021 г. до 12.12.2021 г. включително, само на онлайн магазина на издателство „Софтпрес“ www.soft-press.com, посетителите имат право да получат отстъпки от 20% до 25% при завъртане на виртуално колело на късмета:

Участникът има право да завърти колелото на късмета еднократно в рамките на 24 часа от едно устройство.
Полученият при завъртане на колелото късмет за деня важи 24 часа от момента на изтеглянето му.
Участникът има право да играе от различни устройства, но късметите не могат да бъдат прехвърляни между устройствата.

Процентът отстъпка се активира при натискане на бутон „Използвай отстъпката“ и важи за всички книги от онлайн магазина без артикулите, които по време на играта са в други промоции.

Ако бисквитките за онлайн магазина бъдат изтрити, спечеленият късмет ще бъде изгубен.
Кампанията важи до изчерпване на количествата или до 12.12.2021 г.

Поради засиления интерес към онлайн панаира на книгата „Книги под елхата“ и голямата натовареност на куриерските фирми в предпразничния сезон всички поръчки, направени в периода 1 – 12 декември, ще са със срок за доставка в рамките на 5 – 10 работни дни. Доставката е безлатна за покупки на стойност над 40 лв.

Колелото на късмета ще ви посрещне на началната страница на сайта на издателство „Софтпрес“.

m.filibe.com