Тринадесетото издание на специализирания кариерен форум Career days ще се проведе в Пловдивския панаир на 12 октомври

Тринадесетото издание на специализирания секторен кариерен форум ще се проведе виртуално и присъствено.

Десетки водещи компании ще търсят своите нови служители и стажанти.

Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг 2021 са насочени към тези, които искат да се развиват професионално в областта на информационните технологии и телекомуникациите и към всички, които владеят чужди езици и желаят по-добра реализация на знанията и уменията си.

За да свърже търсещите работа и открояващите се работодатели, форумът ще се проведе в четири града на живо и онлайн за цялата страна:

– София – 7 октомври, НДК, ет. 5

– Пловдив – 12 октомври, Пловдивски панаир, Конгресен център

– Варна – 14 октомври, Rosslyn Hotel Dimyat

– Габрово – 21 октомври, Технически университет, Библиотека

– Виртуален ден – 20 октомври на платформата на Brazen Technologies

 

Подробности за програмата на изложенията и пълен списък на фирмите, които ще търсят кадри на Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг 2021, вижте тук: it.careerdays.bg

Входът е свободен, но местата са ограничени – затова се регистрирай още сега на: https://careerdays.bg/bg/it-careerdays/students

Събитието се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger

Бронзов спонсор на събитието Accenturе.

Здравето и спокойствието на посетителите и изложителите на форумите е приоритет за организаторите и събитията на живо ще бъдат проведени при спазване на всички разписани мерки за сигурност!

Организатор: JobTiger. Партньори: Столична община, направление „Дигитализация, иновации и икономическо развитие“- Иновативна София, AIBEST, Областна Администрация – Пловдив,  JobTiger.tv, HR Industry, Тракия икономическа зона, b2b Media, сп. Журнал за жената, KALDATA, ABLE Mentor, Legion Run, ISIC International student identity card, EVENTIPLIER u Career revolution by Voca Academy.

m.filibe.com